maanantai 29. elokuuta 2011

Myydään muuttolaatikkoja - Zymotec Oy

Jos jostain syystä et haluakaan vuokrata vaan ostaa muuttolaatikoita, on Zymotec yritys joka myy muuttolaatikoita. Zymotec Oy on 1992 perustettu, teollisuuden muovisia pakkauksia ja pakkausmateriaaleja maahantuova ja valmistava yritys.

perjantai 26. elokuuta 2011

Halpa muuttolaatikko - Muuttopalvelu Viktor Ek

Muuttopalvelu Viktor Ek vuokraa muuttolaatikoita 0,15€/vrk vuokrahinnalla. Viktor Ek on myös iso ja perinteikäs muuttopalvelu, jonka palveluihin kuuluvat kaikki mahdolliset muuttopalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille.

tiistai 23. elokuuta 2011

Halpa muuttolaatikko - Muuttolinnut Oy

Muuttolinnut on muuttoyritys, joka normaalien kotimaan muuttopalveluiden lisäksi on erikoistunut muuttoihin Espanjaan. Muuttolinnut vuokraa myös muuttolaatikoita. Hinnasto vuokramuuttolaatikoille ei ole julkinen vaan kannattaa kysyä tarjousta vuokrattavista laatikoista Muuttolinnuista.

Halpa muuttolaatikko - Suomimuutto Oy

Suomimuutto Oy on eteläsuomessa toimiva muuttoyritys, joka on pääasiassa painottunut muuttopalveluihin mutta vuokraa myös muuttolaatikoita. Suomimuutto Oy ei tarjoa julkista hinnastoa vuokralaatikoille mutta niistä voi pyytää tarjousta sähköpostilla.

Halpa muuttolaatikko - Muuttolaatikkovuokraamo Boxi Helsinki

Helsinkiläinen muuttolaatikkovuokraamo Boxi lainalaatikko vuokraa muuttolaatikoita ja muuta muutossa tarvittavaa tavaraa. Boxin vuokrattavan muuttolaatikon mitat: pituus 64 cm, leveys 44 cm, syvyys 30 cm. Muuttolaatikko maksaa 0,16€/vrk. Muuttolaatikkovuokraamo Boxi sijaitsee Helsingissä Hämeentiellä.

Halpa muuttolaatikko - Muuttopalvelu Niemi

Muuttopalvelu Niemi vuokraa halpoja muuttolaatikoita. Muuttopalvelu Niemen muuttolaatikoista kaksi laatikkoa sopivat parhaiten kotimuuttoihin. Nämä kotimuuttoihin sopivat Niemen muuttolaatikot ovat:

Muuttolaatikko M-A
Muovinen muuttolaatikko. Pituus 60 cm x leveys 39 cm x korkeus 31 cm
Tilavuus 69 l. Tämä muuttolaatikko maksaa 0,16€/päivä.

Muuttolaatikko M-K
Muovinen muuttolaatikko. Pituus 54 cm x leveys 36 cm x korkeus 28 cm
Tilavuus 52 l. Tätä pienempää muuttolaatikkoa on saatavilla vain pääkaupunkiseudulla ja sen hinta on 0,13€/päivä.

Halpa muuttolaatikko - Lainalaatikko

Lainalaatikko vuokraa halpoja muuttolaatikoita hintaan 0,18€/päivä. Lainalaatikon muuttolaatikko on nk. L2 laatikko ja sen mitat ovat 56x35x29cm. Laintalaatikon muuttolaatikko on siis hieman pienempi kuin Suomen Muuttolaatikko Oy:n mutta vastaavasti hinta on sentin edullisempi per vuorokausi.

Lainalaatikon muuttolaatikoille saa pääkaupunkiseudulla kuljetuksen hintaan 10€/ajokerta eli laatikoiden tuonti ja nouto on yhteensä 20€. Muiden paikkakuntien kuljetushinnat muuttolaatikoille selviävät Lainalaatikon verkkosivuilta.

Halpa muuttolaatikko - Suomen Muuttolaatikko Oy

Suomen Muuttolaatikko Oy vuokraa muuttolaatikoita kotimuuttoihin hintaan 0,19€/päivä. Mitoiltaa Suomen Muuttolaatikon muuttolaatikko on:
  • muuttolaatikon pituus n. 60cm
  • muuttolaatikon leveys n. 40cm
  • muuttolaatikon syvyys n. 30cm
Kotimuuttolaatikko Suomen Muuttolaatikko Oy:llä on kääntölaatikko, joka on kätevä kotimuutoissa. Se on sopivan kokoinen kannettavaksi. Tyhjänä se menee sisäkkäin ja kääntämällä puoli kierrosta se jää kätevästi lastatun laatikon päälle.

maanantai 22. elokuuta 2011

Mistä halvat muuttolaatikot vuokralle

Sysky ja uusien opiskelijoiden opintojen aloittaminen ovat erityisesti vuokra-asuntomarkkinoilla vilkasta aikaa. Siksi myös näin syksyllä muuttolaatikoiden kysyntä on huipussaan. Olen koonnut tälle sivustolle palveluntarjoajia, joilta muuttaja voi vuokrata edullisesti halpoja muuttolaatikoita muuttoonsa. Lisäksi mukana on muutamia muuttolaatikkoja myyviä yrityksiä jos omien muuttolaatikoiden osto on mielessä.